Optinova

B2B Marketplace

O nama

Optinova je zastupnička veleprodajna distribucijska kompanija osnovana 1996. godine sa svojim prvim zastupstvom američkom kućom Bausch & Lomb koja se bavi proizvodnjom kontaktnih leća, otopina, medicinske opreme, kirurgije, farmacije.

Saznaj više

Uvjeti korištenja

B2B.optinova.hr je platforma na kojoj Prodavač objavljuje artikle koje prodaje na veliko i koje druge pravne osobe - Kupci mogu kupovati pod uvjetima određenim Ugovorom o poslovnoj suradnji.

Saznaj više

Način korištenja

Zbog prirode poslovanja putem interneta ponuda artikala ažurira se i mijenja po sezonama. Cijena na platformi prikazana je kao veleprodajna cijena na koju se primjenjuju uvjeti iz Ugovora o poslovnoj suradnji.

Saznaj više

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Uvjeti korištenja.