Marketing

Na jednom mjestu pronađite sve što vam je potrebno - od općih informacija i promotivnih materijala, do materijala za obuku vaših zaposlenika i drugih resursa koji će unaprijediti vaše poslovanje. Svi materijali koje nudi Optinova moraju biti adekvatno predstavljeni. Odaberite promotivne materijale koji će najbolje predstavljati vašu optiku i biti u skladu s vašim smjerom brendiranja.

U nastavku pogledajte ponudu najnovijih promotivnih materijala od distributera: Zeiss, Bausch & Lomb, Wöhlk, Bolon, Safilo, Marcolin i Thelios.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Uvjeti korištenja.