Uvjeti korištenja

Podijeli

Platformom B2B.optinova.hr upravlja društvo

OPTINOVA d.o.o. Zagreb, Gundulićeva 57, OIB: 94016773472

Upisano u sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS: 080042629

Broj telefona: +385 1 4825 750
Adresa elektroničke pošte: info@optinova.hr

Registracijom na platformi B2B.optinova.hr prihvaćate sljedeće uvjete i odredbe:

Terminologija

„Platforma“ znači web mjesto B2B.optinova.hr

"Korisnik" znači pravna osoba (obrt, trgovačko društvo), koja koristi platformu nakon što je prihvatila ove uvjete i odredbe te nakon što se ulogirala pod svojom korisničkom šifrom.

"Prodavač" znači Optinova d.o.o. , Zagreb, Gundulićeva 57, OIB: 94016773472, koje objavljuje stavke za prodaju na platformi.

"Kupac" znači Korisnik koji je izrazio interes za kupnju robe koju je objavio Prodavač.

Uloga i odgovornost platforme B2B.optinova.hr

B2B.optinova.hr je platforma na kojoj Prodavač objavljuje artikle koje prodaje na veliko i koje druge pravne osobe - Kupci mogu kupovati pod uvjetima određenim Ugovorom o poslovnoj suradnji.

U slučaju spora koji se odnose na ugovor ili proizlaze iz ugovora, dvije će strane isti nastojati riješiti sporazumno. Ako se mirno rješenje ne nađe, stranke mogu spor riješiti u sudskom postupku.

Točnost poslovnih i osobnih podataka

Korisnici su obvezni pružiti točne podatke o poslovnom subjektu koji naručuje robu i dati sve točne kontakt podatke. U slučaju izmjene podataka obvezan je iste ažurirati.

Prodavač zadržava pravo ukloniti bilo kojeg korisnika koji je dostavio neistinite podatke.

Ako želite, na b2b.optinova.hr se možete prijaviti pomoću treće strane (Google prijava). Ako to odlučite, bit ćete upitani slažete li se da treća strana pruža određene podatke Optinovi (ime i adresa e-pošte) povezanih s vašim računom. U tom slučaju podaci (ime i adresa e-pošte) koriste se isključivo za prijavu postojećih korisnika na b2b.optinova.hr. Informacije koje ste podijelili preko Google prijave neće biti javno dostupne.

Objavljene stavke

Na platformi se objavljuje samo materijalna roba (npr. sunčane naočale, dioptrijski okviri i sl.). Usluge ili druga nematerijalna roba nisu predmet objave.

Prodavač osigurava da se proizvodi postavljeni za prodaju mogu legalno prodati u zemlji u kojoj imaju sjedište i u zemlji iz koje je roba dopremljena, ako je ta država različita od zemlje u kojoj imaju sjedište.

Kupci moraju provjeriti i osigurati da su kupnja i uvoz kupljene robe zakoniti u zemlji u koju se isporučuju. U slučaju da roba prolazi kroz različite zemlje prije dolaska do mjesta isporuke, odgovornost za poštivanje pravila svake zemlje leži na Kupcu.

Uporaba platforme

Platforma je namijenjena poslovnim kontaktima i transakcijama vezanim uz proizvode oglašene na platformi. Očekuje se da prodavač i kupci komuniciraju putem sustava za razmjenu poruka na platformi. Svaka zloupotreba sustava je zabranjena.

Pretplata na e-poštu

Registracijom na platformi Kupac pristaje na povremene marketinške e-poruke. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku slanjem e-pošte na adresu b2b@optinova.hr sa naslovom "Otkažite pretplatu" ili jednostavno kliknite vezu "Otkaži pretplatu" u našim e-porukama.

Promotivne ponude

Prodavač može širiti promotivne ponude e-poštom. Precizni uvjeti ponuda opisani su u samim porukama e-pošte.

Pravo na raskid

U zakonom opravdanim slučajevima, uključujući, ali ne ograničavajući se na nasilnu upotrebu platforme i neprofesionalno ponašanje, Prodavač zadržava pravo ukloniti stavku i / ili blokirati korisnike / kupce.

Mjerodavno pravo

Zakon koji se primjenjuje na sve ugovorne odnose i obveze koje proizlaze iz korištenja platforme jest zakon Republike Hrvatske te su hrvatski sudovi nadležni za rješavanje bilo kakvih sporova.

Ovi Uvjeti korištenja primjenjuju se od 01.02.2020. godine.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Uvjeti korištenja.