Safilo

Brandovi

Safilo

Safilo

Kao pionir u industriji naočala, Safilo dizajnira i proizvodi jedinstvene naočale koristeći svoju duboku stručnost i svaki dan gledajući u budućnost. Safilova vizija ljepote nadilazi modu i vrijeme, prihvaćajući ljudskiju i održiviju perspektivu, koju treba otkriti kroz naše naočale i proizvode za naočale. Safilo dodana vrijednost je njegova izvrsna izrada, naša stalna inovacija u materijalima i tehnologiji, izvrsnost proizvoda, duboko poštivanje okoliša i svijeta oko nas. Vjeruju da je proizvod dobro napravljen ako čini da se ljudi i planet osjećaju dobro i ako pridonosi održavanju i predstavljanju ljepote svijeta. Gledajući na svijet novom vizijom, svjestan društvenih i ekoloških izazova i mogućnosti za njihovo rješavanje, kao što je potencijal digitalne transformacije u koju ulažemo. Safilo se obraća kupcima i potrošačima koji su sve svjesniji potrebe za istinska promjena koja donosi dobrobit ljudima i duboko je povezana s brigom za planet.

“Za nas su naočale više od samo pribora: one su leća kroz koju promatramo i definiramo ljepotu koja nas okružuje. Obrtništvo, inovativnost, strast i duboko znanje: to su vrijednosti koje nas izdvajaju i omogućuju nam stvaranje vrhunskih proizvoda s jedinstvenim dizajnom i bezvremenskim stilom, s pogledom na održiviju budućnost. ”

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Uvjeti korištenja.