Marcolin
Web

WEB EYEWEAR rođen je iz želje da se pruži savršen izbor za one koji uvijek žele nešto više od života- dodatno tragaju i otkrivaju. Brend slavi one znatiželjne i stalne tragače; lovce na snove ali stvaratelje snova, one koji svijet žele vidjeti jasno, iznova i nesputano.

Od minimalističkih do avangardnih - očekujte svestrane svakodnevne siluete novog brenda naočala uparenih s Marcolinovim pečatom kvalitete i talijanskog dizajna. Siluete koje su u potpunosti bezvremenske- stvorene za one koji sa strašću traže stil; u svakom poglavlju, trenutku i putu života.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Uvjeti korištenja.